Услуги

Решетъчна ограда сR235

Услуги от CityRent

Всички строителни услуги могат да бъдат извършени, както с материали на клиента, така и с висококачествени материали доставени от нас. Излълняваме поръчки за разнообразни строителни и довършителни услуги. Извозване на всякакви отпадъци, посредством 4, 6, 7 и 8 кубикови контейнери. Товарни-разтоварни, транспорт и преместване на всякакви вещи. Къртене, чистене и извозване на достъпни цени!

Строителни услуги

Ние изграждаме взаимоотношения на доверие, сътрудничество и открита комуникация, защото това е единственият начин да предоставим качествени строителни услуги и да създадем места, толкова интелигентни и устойчиви, колкото хората, които ги използват.

Извозване на строителни отпадъци

От години помагаме на собствениците на жилища с извозването на остатъчни строителни отпадъци и сега предлагаме същите доверени услуги на търговски строителни компании в цялата страна. Удобната за клиента и лесна за използване технология на CityRent осигурява не само надеждна, но и професионална услуга

Кърти, чисти, извозва

В CityRent предлагаме всеобхватни и несравними услуги за къртене, чистене и извозване, предназначени да ви спестят време и пари. Доверете се на професионалния ни опит и се свържете с нас още днес!

 

Огради и Контейнери под наем

Изпълнение и предоставяне на висококачествени временни пространства, продукти и услуги с гарантирано качество, в кратък срок на конкурентни цени. CityRent предлага на своите клиенти и продажба на модулни контейнери, огради и складови контейнери на достъпни цени!

Партньори

Доказано Качество

Блог

Новини

Ограда

Свържете се с нас: +359 885 390 096