За нас

city rent construction

СИТИ РЕНТ - решението за всеки, ВАШ НОВ ПРОЕКТ

Основната дейност на ``Сити рент 21`` - ЕООД е отдаване под наем и продажбата на мобилни огради (решетъчни и плътни), офис контейнери с различни размери, складови контейнери и постоянни оградни системи. Организираме изхвърлянето на строителни отпадъци за територията на гр.София. Всеки един от нашите продукти се предлага с опция за доставка, монтаж и демонтаж. Предлагаме извършване на разнообразни строително-ремонтни и довършителни дейности.

От търговско и жилищно строителство до правителствени проекти, благоустройство и реагиране при извънредни ситуации, екипът от опитни професионалисти на City Rent винаги се посвещава на всеки проект, докато всеки клиент остане доволен от резултатите.

За несравнимо обслужване на клиенти, свържете се с нас днес за най-добрите мобилни огради, плътни огради, огради за контрол на тълпа, временни преносими тоалетни, обезаопасяване на строителни обекти, будки за охрана, мобилни складови контейнери и временни офиси. Едно обаждане наема всичко!

icon

Експерти

Коректно и качествено обслужване за предлаганите от нас услуги, както и всичко свързано с физическото и документално изпълнение на текущият Ви проект. Нашите експерти с дългогодишен опит, ще Ви окажат помощ при всички казуси и обстоятелства.

icon

Професионалисти

Хората ни, са в състояние да обезопасят и оградят Вашия обект, да осигурят нужния комфорт за работата на Вашия персонал, както и да го отменят в част от ежедневните му задължения, намирайки и осигурявайки му всичко нужно за нормалното протичане на СМР.

icon

Бърза реакция

Максимално бързо изпълнение, според типа на зададената услуга.
Стремим се, да сме оптимални. Работим с максимални темпове, за реализацията на Вашите проекти.

Подсигурете своя строителен обект

Осигуряването на вашата строителна площадка е неразделна част от строителната работа, което ви дава спокойствието да се съсредоточите върху задачата. Временна строителна ограда, инсталирана и доставена от City Rent, осигурява стабилно, но непостоянно решение за защита на вашата работна зона от хора, пешеходци и външни превозни средства.

icon

Опит

Богат опит в индустрията

icon

Цена

Конкурентни цени

icon

Качество

Най-високо качество

icon

Експерти

Експертно планиране

Склад за строителни материали

В City Rent хората са в основата на всичко, което правим, от клиентите, на които предоставяме инструменти и материали, екипа ни, който винаги надхвърля очакванията, и доставчиците и производителите, с които изградихме силни бизнес партньорства през годините. Ние предлагаме всичко за строителството!

Вашият сигурен партньор

Независимо дали планирате следващата си строителна работа или сте от типа хора „Направи си сам“, ние можем да намерим и доставим всички необходими строителни материали, когато имате нужда от тях.

Професионално мнение

Избор от продукти

Качество

Доставка

Блог

Последни новини