Топ Кърти Чисти Извозва в София и региона

Топ Кърти Чисти Извозва в София и региона

Изберете най-добрите къртачни услуги в София и забравете за стреса, мръсотията и тежката работа. Ние от CityRent ще се погрижим за всичко:

 • Безплатен оглед
 • Бърза и качествена работа
 • Комплексно обслужване
 • Без посредник
 • Най-добро качество
 • Най-добри цени

Професионални Къртачни Услуги – Бързо, Лесно и Изгодно

Добре дошли в CityRent – лидерът в кърти, чисти и извозва услугите от най-висок клас и на най-изгодни цени в София и околността.

Нашият опитен екип от високо квалифицирани професионалисти се гордее с бърза, качествена и добре изпълнена работа. Ние сме на линия по всяко време, откликваме за минути и работим без компромиси.

Ние от CityRent предлагаме на своите клиенти висококвалифицирани услуги в София на ниски цени свързани с къртене, почистване и извозване на строителни отпадъци от стара или нова сграда. За да гарантираме качествена кърти чисти извозва услуга разполагаме с модерна техника за къртене, както и камиони и бусове за извозване на отпадъците от строително-ремонтните или къртачни дейности. Ще ви помогнем да подготвите дома си за основен или частичен ремонт. Ние сме на ваше разположение в столицата и региона.

Професионални Къртачни Услуги - Бързо, Лесно и Изгодно
Кърти чисти извозва София

Кърти чисти извозва София

Прилагаме най-безопасните практики в работата си и си служим с най-модерната техника, отговаряща на всички изисквание. 

Къртене в София


Къртенето на бетон е една от най-трудоемките дейности в сферата на къртачните услуги, но и една от най-отговорните. Нашият екип от опитни професионалисти гарантира качествено изпълнение на топ цени на територията на град София и околността: къртене на бетон, къртене на стени, къртене на плочки и тухли, къртене на баня, къртена на кухня, къртене на комин, къртене на подпрозорец. 

 • Къртене на бетон
 • Къртене на стени
 • Къртене на фаянс
 • Къртене на баня
 • Къртене на кухня
 • Къртене на комин
 • Къртене на подпрозорец
 • Къртене на тухли
 • Къртене на мозайка

Почистване след ремонт

Като част от комплексната услуга кърти чисти извозва, ние предлагаме професионално почистване след ремонт и почистване на мазета и тавани в град София и региона. Научете повече или се свържете с нашия екип, за да ви дадем възможно най-добра цена.

Почистване на строителни материали
Само при нас можете да се възползвате от индивидуално почистване след къртене на строителни отпадъци в столицата. Предлагаме услугите си на територията на София и областта.

Почистване на тавани и мазета
Ако се чудите как да се отървете от ненужните стари вещи във вашия таван или мазе, то не му мислете много много, а се свържете с нас. Ние от [Х] гарантираме ред и чистота във вашия дом на най-добрите цени за София и областта.

Почистване след ремонт
Извозване На Строителни Отпадъци

Извозване на строителни отпадъци

Ако разполагате с купища строителни отпадъци или стари и ненужни вещи, които се чудите какво да правите, свържете се с нашия екип.  Ние от CityRent имаме дългогодишен опит в сферата на кърти части извозва на всякакви строителни материали, спазвайки всички изисквания за безопасното изхвърляне на различни видове отпадъци в София и региона.

 • Собствен транспорт
 • Дългогодишен опит
 • Екип от професионалисти
 • Безопасно изхвърляне

Събаряне на сгради

Като лидер в сферата на кърти чисти извозва, ние от CityRent предлагаме безопасно събаряне на сгради в София и гарантираме най-доброто качество и супер изгодни цени.  Разполагаме с най-съвременната техника и имаме познания за поетапен демонтаж и събаряне на цяла сграда – независимо дали е къща, вила, производствено помещение или неизползваеми складове. Спазваме всички мерки за безопасност и стриктното изпълнение на работените процеси. 

 • Събаряне на стени
 • Събаряне на сгради
 • Събаряне на къщи
 • Събаряне на бараки
 • Събаряне на колони
 • Събаряне на стени
Събаряне на сгради

Имате нужда от помощ?

Кърти чисти извозва услуги по всяко време на разбиващи цени. Обадете ни се сега и забравете за мръсната работа!

5 Причини да Изберете Нашите Къртачни Услуги

Изберете CityRent за всякакъв вид къртачни услуги, почистване или извозване на строителни отпадъци. Ето защо:

 1. Лицензирани професионалисти, техници и инженери – нашият екип от техници и професионални строители разполага с необходимите квалификации и документи.
 2. Дългогодишен опит и гаранция – сам при нас ще получите гаранция за извършената работа.
 3. Работим с удобен и гъвкав график, за да можем да дойдем и да се погрижим за вашия имот възможно най-бързо.
 4. Къртачните ни екипи разполагат с модерна и безопасна техника за къртене.
 5. Най-изгодните цени са при нас – работим на възможно най-добрите цени, но не и за сметка на качеството.
Кърти Чисти Извозва Цени

Кърти Чисти Извозва Цени

Ние в CityRent сме най-голямата фирма за кърти чисти извозва София. Можем да се справим с всякакви къртачни предизвикателствата, а почистването и изозването след това винаги е наша грижа. 

Нашият екип от топ специалисти с дългогодишен опит ще се погрижи за вашите нужди във възможно най-кратък срок и на най-добрите цени. Eĸипът ни paбoти c пpoфecиoнaлнa ĸъpтaчнa тexниĸa и мoжe дa ce cпpaви c вcяĸa зaдaчa и пpeдизвиĸaтeлcтвo пpи ĸъpтeнe. 

Ние предлагаме цялостна услуга – кърти, чисти, извозва за столицата. Всичко, което може да ви потрябва от една фирма за кърти, чисти и извозва от  професионални къртачни услуги, като: кърти бетон, кърти баня, кърти кухня, кърти стена и т.н, през процеса по почистването, като: почистване на строителни материали, чисти мазе, чисти таван, чисти гараж и т.н. до извозване на строителни отпадъци за столицата и региона.

Работим бързо и без компромиси, като ви пестим време и пари. 

Готовили сте да реновирате имота си?

Стъпка 1: Свържете се с нас
Свържете се с нас и ни кажете от какво  имате нужда. Ние сме гъвкави и ще откликнем на вашите нужда възможно най-бързо. Ще ви подготвим оферта и ще уговорим ден и час за къртене.


Стъпка 2: Идваме да къртим
Нашият опитен екип от професионални къртачи ще ви посети в на-кратък срок и ще се заеме веднага с належащия проблем. 

Стъпка 3: Почистваме
Всички боклуци ще бъдат внимателно събрани в чували и подготвени за извозване.

Стъпка 4: Извозваме
Извозваме всички чували и боклуци до сметище в София, таксата за сметище се поема от нас.

Готовили сте да реновирате имота си?

Къртим без компромис

Трябват Ви професионално бързо изгодно извършени услуги свързани с къртене, чистене и извозване?Кърти чисти извозва услуги по всяко време на разбиващи цени!