Извозване на Строителни Отпадъци в София

Искате да се отървете от излишния боклук след ремонта на вашето жилище? Трябва ви някой да свърши мръсната работа, докато планирате ремонта вкъщи?

Не сте сами! Ние ще ви помогнем да се справите с отпадъците и ще ви спестим тежката работа!

Като част от нашата комплексна услуга кърти чисти извозва, ние предлагаме и професионално превозване на различни по вид строителни и битови боклуци в град София и региона. Научете повече или се свържете с нас, за да ви изготвим възможно най-изгодната орферта.

Изберете най-добрите в извозването на отпадъци. Ние от City Rent ще се погрижим за всичко след вашия ремонт

Извозване и изхвърляне на строителни отпадъци София 

Ако е чудите как да се отървете от отпадъците на строителната площадка и имате нужда от помощ при изнасянето на излишния отпадък, то вие сте на правилното място. Ние ще се погрижим за изхвърлянето на строителните боклуци по най-безопасния начин, съгласно изискванията на екологичните норми. 

Ние предлагаме почистване и извозване от най-висок клас и на най-добри цени в столицата и региона. Нашият екип от квалифицирани професионалисти ще се погрижи за строителните отпадъци, за да може да продължите работата по обекта спокойно. Ние сме на линия по всяко време, откликваме за минути и работим без компромиси.

Бързо, ефективно и безопасно изхвърляме строителни материали в столицата и околността.

Независимо дали правите ремонт вкъщи или обновявате офиса, или вилата, ние ще се отзовем веднага, за да се захванем с тежката работа. Ще почистим и извозим всички строителни отпадъци и боклуци. Товарим и изхвърляме бетон, стомана, дърво, плочки, облицовки, гипсокартон и др.

Извозване и изхвърляне на строителни отпадъци София 

Извозване на отпадъци

Ние ще ви помогнем да се отървете от всякакви струпани отпадъци, докато вие се наслаждаването на преобразяването на вашия дом. Специализирани сме в превозването и изхвърлянето на всякакъв вид строителни материали като бетон, фаянс, арматура, мазилки. Оборудвани сме с модерни и защитени контейнери, с които извозваме отпадъците до специализарани сметища.  Контейнерите които предлагаме за град София, са подходящи за извозване на смет от всякакъв вид. Цената на всеки контейнер под наем зависи най-вече от неговия размер.


Можем да кажем, че услугата извозване на строителни отпадъци в София е сред най-търсените в бранша. Не всеки знае, но има специална наредба за управление на отпадъците във всяка община. Цяла глава пета от Наредбата на Столична община регламентира специално извозването на строителни отпадъци. Нашата компания е законно лицензирана да извозва, събира отпадъци, сортиране и депониране на всякакъв тип боклук – строителни отпадъци, стари и негодни мебели, уреди, железни конструкции, варели, автомобилни гуми, пластмасови или дървени останки от какво ли не. За всеки от изброените тук отпадъци съществува отделна глава в Наредбата на Столична община и ние имаме всички законни разрешителни да извозваме тези ненужни купища боклук до място за рециклиране или депониране в законно сметище.

Извозването на строителни отпадъци е част от нашата комплексна услуга къртене чисти извозва. Но вие не се притеснявайте да ни позвъните дори вече да сте организирали една от тях. 

Извозване на битови и строителни отпадъци

Извозване на битови отпадъци

Извозването на битови отпадъци е все по-търсена услуга. Битовите отпадъци стават все повече, което от своя срана изисква и по-голям складов ресурс. Нашият екип от опитни професионалисти гарантира качествено и бързо изпълнение на ниски цени на територията на София и околността. За да не превърнете двора или мазето си в сметище, ние ще се погрижим за безопасното превозване на вашите битови отпадъци:

Почистване на жилище
Изнасяне на мебели
Натрошаване на мебели
Изнасяне на бяла и черна техника
Демонтаж на мебели
Събиране на отпадъци, товарене и извозване 

Ако се чудите как да се отървете от ненужните стари вещи във вашия таван или мазе, то не му мислете много много, а се свържете с нас. Ние от [Х] гарантираме ред и чистота във вашия дом за София и областта.

При нужда ние ще би доставим контейнер под наем на достъпна цена и в околните населени места на столицата. При необходимост от наем на контейнери Вие можете да разчитате на нашия екип.

Извозване на строителни отпадъци

Ако разполагате с купища строителни отпадъци или стари и ненужни вещи, които се чудите какво да правите, свържете се с нашия екип.  Ние от CityRent имаме дългогодишен опит в сферата на кърти части извозва на строителни отпадъци, спазвайки всички изисквания за безопасното изхвърляне на различни видове отпадъци в София и региона.

  • Собствен транспорт
  • Дългогодишен опит
  • Екип от професионалисти
  • Безопасно изхвърляне

Имате нужда от помощ?

Ние сме на линия по всяко време на разбиващи цени. Обадете ни се сега!

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

Извозване на строителни отпадъци

Защо ние сме най-добри в извозването?

Ние от CityRent сме се доказали като най-добрите и отговорни в сферата на строителните и битови отпадъци. Нашият екип от опитни професионалисти разполага с необходимите квалификации и документи. Не се чудете, а на нас се спрете: 

✔ Само при нас ще получите гаранция за извършената работа.

✔ Винаги сме на линия и се отзоваваме по най-бързия начин. 

✔ Екипирани сме с модерна и безопасна техника. 

✔ Най-изгодните цени са при нас – работим на възможно най-добрите цени, но не и за сметка на качеството.

Ние в CityRent сме най-голямата фирма за строителни дейсности на територията на столицата и околността. Можем да се справим с всякакви предизвикателства, а почистването и извозването след това винаги е наша грижа. 

Нашият екип от топ специалисти с дългогодишен опит ще се погрижи за вашите нужди във възможно най-кратък срок и на най-добрите цени. Eĸипът ни paбoти c пpoфecиoнaлнa тexниĸa и мoжe дa ce cпpaви c вcяĸa зaдaчa и пpeдизвиĸaтeлcтвo пpи ĸъpтeнe. 

Ние имаме и цялостна оферта – кърти, чисти, извозва за столицата. Всичко, което може да ви потрябва от една фирма за кърти, чисти и извозва от  професионални къртачни услуги, като: кърти бетон, кърти баня, кърти кухня, кърти стена и т.н, през процеса по почистването, като: почистване на строителни отпадъци, чисти мазе, чисти таван, чисти гараж и т.н. до извозване на строителни отпадъци за столицата и региона.

Работим бързо и без компромиси, като ви пестим време и пари. 

Винаги сме коректни с нашите клиенти, което ни прави една от най-предпочитаните фирми за доставка и отдаване под наем на контейнери за отпадъци и боклук след строителство и ремонт!